Leer meer over de lichaamstaal van de hond!

Doen jullie de komende weken mee met het leren van de lichaamstaal van de hond?!

Nu een heleboel mensen toch thuis moeten blijven, leek me het een goed idee om, net als de kinderen die niet naar school gaan – maar thuis wel moeten leren – jullie volwassenen ook wat huiswerk te geven voor de komende tijd ?. Maar kinderen mogen natuurlijk ook mee doen. Alleen maar beter!

WAAROM?

Lichaamstaal van de hond kennen, kan helpen “ongewenst” gedrag te voorkomen omdat je in een vroeger stadium kunt herkennen dat er iets is dat de hond niet prettig vindt.
Daardoor kan je de hond eerder begeleiden en uit een situatie halen of beschermen. Dat voorkomt spanning voor de hond maar ook tussen de hond en zijn mensen. Want hoe graag we het liever niet doen, honden krijgen toch vaak op hun donder ? als ze iets doen wat wij niet willen.
Win-win voor iedereen!! Dus doe je mee?!

De opdrachten

Op de Facebook pagina van KynoCoach deel ik elke 2-3 dagen een nieuwe opdracht. Dit bestaat uit een stukje theorie en huiswerk.

Als je later aansluit, is het verstandig om met opdracht 1 te beginnen want het wordt opgebouwd qua kennis.
Kijk zelf wat past hoe lang je over een opdracht doet. Het gaat er mij om dat je er wat van opsteekt en net als de hond, mag dat in jouw tempo!
Heb je vragen over een opdracht? Plaats die s.v.p. bij de opdracht op Facebook waar het bij hoort.
Wil je liever de vraag via de chat stellen? Dan mag natuurlijk ook. Ik deel de vraag dan ook op Facebook (ligt aan de vraag) , zonder jouw naam,  want mogelijk hebben andere deelnemers er ook wat aan.

Succes !

In dit bericht deel ik steeds de link naar de nieuwe opdracht:

opdracht 1

opdracht 2

opdracht 3

opdracht 4

opdracht 5

opdracht 6

opdracht 7

opdracht 8

opdracht 9

opdracht 10

opdracht 11 – slot opdracht